Over Dressed Walls

Over Dressed Walls
Dressed Walls is ontstaan uit een passie voor unieke vintage en antieke kleding en jarenlange ervaring en expertise op het gebied van exclusieve wandbekleding. Deze combinatie leidde tot de introductie van dressed walls: ‘aangeklede wanden’.

Exclusieve kleding

De antieke en vintage kleding wordt zorgvuldig geselecteerd door een expert en van over de hele wereld ingevlogen. Dressed Walls is altijd op zoek naar de echte parels; van trouwjurken uit de Romantiek tot theater- en balletkostuums uit 1850. De echte liefhebber herkent de kwaliteit direct.

We bieden ook de mogelijkheid om een dressed wall in opdracht te realiseren. Je krijg dan niet alleen een dressed wall die niemand anders heeft, maar ook het kledingstuk zelf. Exclusiever wordt het niet…

Unieke locaties

De geweldige kleding verdient een fantastische achtergrond waartegen deze wordt gefotografeerd. Het contrast tussen de delicate kleding en de ruwe, industriële en verweerde muren zorgt voor een ongeëvenaarde uitstraling.

We fotografeerden een deel van de collectie in een oude leegstaande kerk, waar je de sporen van de kerkbankjes nog ziet zitten. Een ander deel van de Dressed Walls collectie is gerealiseerd in het Attractiepark Rotterdam.