Hoe een dressed wall gemaakt wordt

Een kijkje achter de schermen

Hoe komt een dressed wall tot stand? Dat is teamwork! De vintage specialiste (tevens styliste tijdens de fotoshoots), de bedenkster en de fotografen werken nauw samen en creëren ter plekke het mooiste beeld.

Het begint met het scouten van een geschikte locatie. Is die eenmaal gevonden, dan verzamelt iedereen zich daar op de dag van de shoot. Er is een groot aantal antieke en vintage kledingstukken en accessoires aanwezig. Aan de hand van de lichtval, de details van de locatie en de praktische mogelijkheden, wordt een selectie gemaakt van de kleding die gefotografeerd gaat worden.

Het perfecte plaatje

Even wachten totdat de zon precies op de hoedenspelden valt, de jurken zó draperen dat ze een prachtig contrast vormen met de ruwe achtergrond, de beste match tussen kleding, accessoires en omgeving maken. Alles komt samen voor het perfecte plaatje.

De beste partners

Om tot kwalitatief hoogwaardige dressed walls te komen, werken we samen met de beste fotografen en beeldbewerkers. Hun ervaring en expertise dragen bij aan het uitmuntende eindresultaat.

Bovendien wordt de wandbekleding geproduceerd met de beste materialen, door een zeer gerenommeerde internationale fabrikant van wandbekleding.