Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag dan via het contactformulier.

Wanneer is mijn muur geschikt voor een dressed wall?

De muur waarop een dressed wall wordt aangebracht moet glad en strak zijn. De gladheid van de ondergrond is bepalend voor het eindresultaat. Hoe gladder de muur, hoe mooier de dressed wall.

Ook is het verstandig om de afmetingen te controleren die vermeld staan bij de dressed wall van jouw keuze.

Hoe krijg ik de dressed wall op mijn muur?

De muur wordt ingesmeerd met vinyl-en textiellijm, daarna wordt de dressed wall direct vanaf de rol aangebracht op de muur. Er is geen behangtafel nodig.

De dressed wall dient direct gladgestreken te worden met een behang spatel. Eventuele overtollige lijm dient direct met lauw water en een spons of zachte doek verwijderd te worden.

Overmaat aan plafond en plint wegsnijden met behangspatel en afbreekmes.

Direct nadrogen met een zachte doek.

Voor het beste resultaat adviseren wij om de dressed wall door een professional aan te laten brengen.
Daar kunnen wij je bij helpen! Geef dit eventueel aan bij je bestelling.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn dressed wall daadwerkelijk op de muur past?

Om er zeker van te zijn dat de dressed wall past, hanteren we een marge van enkele centimeters op de aangegeven maten. Zo kan de dressed wall ter plekke op maat gesneden worden tijdens het aanbrengen op de muur.

Zelf kun je ervoor zorgen dat je de muur nauwkeurig en op meerdere punten opmeet om te voorkomen dat je dressed wall niet past.

Welke afmetingen dressed wall zijn beschikbaar?

Dit is afhankelijk van de gekozen dressed wall. Elk beeld heeft een unieke beeldverhouding. Hierdoor kan het ene beeld wel verlengd of ingekort worden en het andere niet.

De hoogte en breedte van de muur waarop de dressed wall komt zijn het uitgangspunt. Als je die doorgeeft, ontvang je een voorbeeld van je persoonlijke dressed wall.

Hoe meet ik mijn muur op?

Het is heel belangrijk dat je de muur waarop je de dressed wall wilt (laten) plaatsen op vier verschillende plekken opmeet. Ga uit van de hoogste en breedste maat die je meet. Het is niet ongebruikelijk dat er kleine verschillen zitten in de hoogte en breedte van een muur.

Dressed Walls is niet aansprakelijk voor het foutief opmeten.

Hoe wordt mijn dressed wall geleverd?

Een dressed wall bestaat uit 1 stuk en wordt op een rol aangeleverd. Indien het formaat van de dressed wall dit niet toelaat kan hiervan worden afgeweken. Dit wordt uiteraard aangegeven na de bestelling.

Hoe wordt mijn dressed wall bezorgd?

Per koeriersdienst.

Wat is de levertijd van een dressed wall?

Dressed walls zijn maatwerk en niet uit voorraad leverbaar. De levertijd is afhankelijk van de opdracht. Nadat de order klaar is voor transport wordt er een e-mail gestuurd.

Kan ik een dressed wall ruilen of retourneren?

Nee, dit kan niet. Aangezien elke dressed wall maatwerk is.

Kan ik een dressed wall in opdracht laten maken?

Ja dat kan. We kunnen een dressed wall creƫren die helemaal aan de wensen voldoet. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen neem contact op.

Bezorgen jullie ook in het buitenland?

Ja, wij bezorgen wereldwijd.

Hoe betaal ik een dressed wall?

Er wordt per e-mail een factuur gestuurd. Omdat een dressed wall altijd maatwerk is, start de productie pas na de ontvangst van een aanbetaling van 50% van de totale kosten.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij?

Bel +31 (0)85 018 65 42 of stuur een WhatsApp bericht.
Mailen mag ook: [email protected]