Dressed Walls voor iedereen

Voor iedereen is er een dressed wall op maat. Of je nu in een kasteel woont of in een penthouse of eengezinswoning, of een hotelketen inricht. Als je muur maar groot genoeg is om het beeld tot z’n recht te laten komen! Bij elke dressed wall vermelden we twee standaard afmetingen als voorbeeld, zodat je weet welke breedte er nodig is en of het bij jou op de muur past. Uiteindelijk is elke dressed wall maatwerk. Toch te weinig ruimte, maar wel verliefd op een van de beelden van Dressed Walls? Kies dan een Dressed Frame; een doek in frame of een luxe XL fotoprint!

 

Particulier

Kies jouw favoriete dressed wall en ga genieten van een unieke wand bij jou thuis!

Heb je veel ervaring met het aanbrengen van exclusieve wandbekleding? Dan kun jij je eigen dressed wall aanbrengen. Laat je het liever over aan een expert? Neem dan contact met ons op en wij gaan hier voor zorgen!

 

Projectinrichting

De exclusiviteit van Dressed Walls zorgt voor een ruimte met uitstraling. Hotelkamer, entreehal, kantoor, theater; met het aanbrengen van een dressed wall komt elke ruimte tot leven!

Dressed Walls zijn schaalbaar tot bijna elke afmeting, en juist daarom heel geschikt voor projecten. Elke vestiging van uw hotelketen dezelfde uitstraling, maar niet dezelfde afmeting? Geen probleem! Neem contact op voor de mogelijkheden, dan krijgt u een advies op maat.

Voorbeelden

Hier zie je enkele mogelijkheden van Dressed Walls